Tutireceptek.hu fejléc

Mézes, de nem édes - csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 db kisebb - egész - csirkecomb
15 dkg vaj
1 evőkanál méz
1 dl citromlé
frissen őrölt bors


Elkészítés:
A combokat este besózzuk,éjszakára hűtőszekrénybe tesszük. Másnap vajjal kikent tepsibe szorosan egymás mellé fektetjük, a tepsit jól lezárjuk alufóliával és 25-30 percig pároljuk a sütőben. Csészében összekeverjük a vajat a mézzel, citromlével, jól megborsozzuk és a combokat megkenjük a keverékkel. Az alufóliát nem tesszük vissza, a piruló combokat időnként újra megkenjük.
Mire a csirke kész lesz, a keverék is elfogy.

Tanácsok:
A hús nem lesz édes, csak pikáns ízt kap.

Tetszés szerinti körettel, zöldsalátával tálaljuk.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes kókuszcsók » Mézes-krémes Kata-féle » Mézes sertéskaraj » Tejszínes mézes minikrémes
» Kókuszos-mézes muffin » Édes mézes bundáskenyér » Mézes-magvas müzli » Mézes
» Mézes kuglóf » Mézes fincsi zserbó » Babapiskótás mézes » Boros csirkecombok
» Mártos mézes kokusszal » Mézes meggyes, rácsozva » Mézes-rumos-kakaós kocka » Csirkecomb mustármártásban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.