Tutireceptek.hu fejléc

Milánói húsos tekercs pennével recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg darált hús
1 cs milánói rafinéria
1 cs szeletelt bacon
1 tojás
15 dkg gomba
2,5 dl hideg víz
2 gerezd fokhagyma

őrőlt bors
15 dkg sajt

Elkészítés:
A darálthúshoz hozzáadom a reszelt fokhagymát, tojást, sót, borsot és összekeverem. Nyolc egyforma kis rudat formálok belőle és egy-egy szelet baconba betekerem.

Egy kis hőálló tálba lerakom és 180 fokos sütőben 10-15 percig sütöm.

A gombát felszeleteltem 2 kanál olajon megpároltam, hozzáadtam a milánói rafinériát, vízzel felöntöttem és 2-3 percig főztem, amíg besűrűsödött.

A sütőből kivett húsokra ráöntöttem, sajttal bőven megszórtam és visszatettem a sütőbe.

A kifőzött tésztával tálaltam.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom csoki tekercs » Tavaszi tekercs » Gesztenyés fincsi tekercs » Vaníliás keksztekercs
» Sertéshúsos rizibizi » Hortobágyi húsos gombóc » Tekercsestészta leves » Húsos-gombás kagylótészta
» Tepsis húsos galuska » Lisztmentes piskótatekercs » Tekercses tésztaleves » Sonkás - sajtos tekercs
» Csirkehúsos sonkás tekercs » Husos lazania » Húsos krumpli kazal » Palóc tekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.