Tutireceptek.hu fejléc

Olajban pácolt mustáros flecken recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb
mustáros flekken
olaj

bors

Elkészítés:
A szeletekre vágott sertéscombot vékonyra kikloffoljuk, besózzuk, mindkét oldalát megkenjük a mustáros flekkennel, rászórjuk a törött borsot. Egy tálba tesszük: egy réteg hús, öntönk rá egy kis olajat, szintén egy réteg hús, megint egy kis olaj. Ezt ismételjük amíg van hozzá húsunk, a tetejét leöntjük olajjal. Betesszük a hűtőbe, hagyjuk fél órát amíg összeérik a hússal a mustár és az olaj! Majd egy serpenyőbe öntsünk a húsról egy kevés olajat, épp hogy csak legyen alatta. Kb 2perc alatt süssük meg mindkét oldalát. A húst petrezselymes burgonyával tálalhatjuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes-mustáros csirkemell » Pácolt hús Vicky módra » Fokhagymás pácolt hús » Mustáros-tejfölös karaj
» Mustáros pulykacomb » Pácolt pulykamell » Mustáros-hagymás csirke » Mustáros csirkemellek
» Mustáros-Erős Pistás hús » Mustáros halfilé » Uborkás mustáros csirke » Egyben sült mustáros karaj
» Mustáros tepsis csirkemell » Pacolthus » Mustáros csirkecomb » Mustáros lencsesaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.