Tutireceptek.hu fejléc

Párolt alma (Update1) recept

Kategória:


Hozzávalók:
30dkg zöldalma
5dkg vaj
fahéj
folyékony édesítő
1dl száraz fehérbor
1 ek zabkorpa

Elkészítés:
Kevés vajon pirítsd meg az almát. Mikor már barnul, fűszerezd fahéjjal és édesítőszerrel, majd forgasd át alaposan a serpenyőben.
Öntsd fel egy kis borral, aztán tegyél bele zabkorpát.
Ha elforraldta a levét, kész a csemege.

Tanácsok:
Update 1-es kód!


A receptet beküldte: Manon


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrógombóc (update1) » Update 1 Párolt alma » Rozspelyhes párolt paprika » Párolt vegyes zöldség
» Rakott virsli (Update1) » Káposztás knédli update1 » Puha Update1 mézeskalács » Túrófánk (Update1)
» Update1 Mirinda-szelet » Párolt karalábé » Almás-túrós muffin update1 » Párolt lilakáposzta
» Tejfölös párolt hagyma » Zelleres párolt pulykamell » ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE » Fahéjas elalvás Update1


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.