Tutireceptek.hu fejléc

Pikáns csirkemáj pástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 kg csirkemáj
8 dkg libazsír
3 fej vöröshagyma fele vékonyra szeletelve, fele reszelve
5 magház nélküli zöldpaprika apró csíkokra vágva
10 keményre főzött tojás
10 evőkanál mustár
10 csapott kávéskanál bors
10 csapott kávéskanál só

Elkészítés:
A libazsírt felforrósítjuk és az egész csirkemájakat mindkét oldalukon megsütjük. Ez kb. 10 perc. Félidőnél megfordítjuk a májakat.
Kb. a sütés hetedik percében hozzáadjuk a vékony hagyma- és paprikaszeleteket és együtt sütjük készre.
Kihűtjük, majd hűtőszekrényben kifagyasztjuk.
A májat és a keménytojásokat kicsit összevágjuk, robotgépbe tesszük, és a zsírral, sülthagymával, a paprikával, a hagyma másik felével, mustárral, sóval, borssal krémesre turmixoljuk


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cukkinipástétom » Pikáns, sajtos fánk » Húspástétom tésztában » Rakott csirkemáj
» Pikáns sonkatekercs » Tepertõpástétom » Májpástétom Maris módra » Kapros tökpástétom
» Pikáns burgonyafőzelék » Csirkemaj ananasszal » Pástétom » Csirkemáj almával
» Vendégváró színes pástétom » Pikáns gyümölcssaláta » Borjúsült pikáns mártással » Pikáns melegszendvicskrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.