Tutireceptek.hu fejléc

Részeg hal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1,5-2 kg hal
5 dl vörösbor
1 evőkanál pirospaprika
kókoszzsír
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma,
só, bors, liszt
petrezselyemzöld
két paradicsom
őrölt köménymag,
borsikafű

Elkészítés:
A halat sózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk, majd forró zsíradékban hirtelen kisütjük. Tűzálló tálba tesszük.
Az olajon megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát. Hozzátesszük a pirospaprikát, a fűszereket, majd a héjától megtisztított és feldarabolt paradicsomot. Végül hozzáadjuk a bort, és a halra öntjük. Sütően fél óráig sütjük.

Tanácsok:
Karfiolrizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Részeges pulyka » Részeges csokigolyó » Részeges csirke » Részeg kacsa
» Részeges gyümölcsleves » Részeges sertéshús » Részeges alma » Részeges Izidor
» Réteges részeg szelet » Részeges diótorta » Részeg szelet » Részeges nyúl szőlővel
» Részeges lencseleves » Részeges pogácsa » Részeges eperpuding » Részeges barát


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.