Tutireceptek.hu fejléc

Rozália csodamannája(burgonyás lepény) recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
(4 személyre)
70 dkg főtt, áttört, kihűtött burgonya,
70 dkg liszt
20 dkg zsír, vagy 25 dkg margarin (zsírral eredetibb, mert ez régi recept nagyon)
2 tojás + 1 a tetejére
1 nagy evőkanál tejföl
só - jócskán

Elkészítés:
Mindezt összegyúrod, kizsírozol egy gáztepsit, beleteríted, szétnyomkodod, tetejét megkened a felvert tojással, átlósan megrácsozod - késsel - és forró sütőben szép pirosra sütöd.

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Audrey40


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom almás lepény » Túrós-almás lepény » Harlequinlepény » Kanonoklepény
» Gesztenyés almás lepény » Sonkás lepény » Class szilvás lepény » Krumplis lepény
» Sonkás tojáslepény » Almás-mézes lepény » Lekváros lepény » Szilvás-túrós lepény
» Burgonyás túrós lepény » Joghurtos gyorslepény » Szedres lepény » Szilvás lepény ♥


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.