Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú káposzta almával recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
20 dkg savanyú képoszta
2 fej saláta
2 db alma
3 ek. méz
néhány csepp citromlé

Elkészítés:
A fejes salátát metéltre, a savanyú képosztát apróra vágjuk. Hozzáreszeljük a megtisztított almát. A káposzta levét összekeverjük mézzel, és összevegyítjük a salátával. HA nem elég savanyú, pici citromlevet csepegtessünk hozzá.


A receptet beküldte: siti

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú-édes leves » Káposztás rúd » Kolozsvári-káposzta » Töltött gombóc almával
» Szüreti leveses káposzta » Disznótoros káposzta. » Székelykáposzta » Káposztás paprikás
» Bihari rakott káposzta. » Karácsonyi káposztasaláta » Csuka káposztásan » Kelkáposzta fasírt
» Tojásos kelkáposzta » Hordós savanyúság másképp » Céklasaláta almával » Gyümölcsös párolt káposzta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.