Tutireceptek.hu fejléc

Savanyúkáposztás hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet tarja
20-30 dkg savanyú káposzta
1 fej vöröshagyma
foghagyma
tejföl
só bors

Elkészítés:
A husikat besózom fűszerezem és tepsibe rakom.
A foghagymát összezúzom és megkenem a hús tetejét. Felszeletelem a hagymát és ezt is a hús tetejére rakom a savanyú káposztával együtt. Az egészet meglocsolom tejföllel és fóliával letakarva megsütöm. Mikor megpuhult a tetejét megpirítom, hogy legyen egy kis szine.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: 55moncsi71


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyukáposztás tarja » Savanyúkáposztás saláta » Savanyúkáposztás metélt » Pikáns borjúsült
» Nyári Szalámi Házi » Ünnepi tenkes szelet » Gyömbéres csirkemell » Isteni husi
» Illatos omlós csirkemell » Erdélyi pástétom » Bohó csirke » Zsír nélküli rakott hús
» Csirkefasírt » Chilis-csokis csirke » Darálthúsos alagút » Töltött dagadó 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.