Tutireceptek.hu fejléc

Sült lazac pirított gombás körettel recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:

# 40 dkg csiperke gomba
# 1 csomag újhagyma
# 1 paprika
# kevés olívaolaj
# só
# bors
# grillfűszer
# 2 db lazac filé

Elkészítés:

1.) A lazac filéket besózzuk, borsozzuk, esetleg egy kis halfűszerrel ízesítjük, és egy teflonban kevés olívaolajon néhány perc alatt pirosra sütjük.
2.) A gombát, az újhagymát és a paprikát megtisztítjuk, felszeleteljük. Egy teflonba kevés olíva olajat öntünk, és beleszórjuk a zöldségeket. Megszórjuk grill fűszerrel, és puhára pároljuk őket. (Mivel a gomba levet ereszt, nem is kell semmi más folyadékot önteni hozzá.)
3.) A halat végén a zöldségek mellé tesszük, és átmelegítjük, ha kihűlt volna, majd mindent frissen, forrón tálalunk. Nagyon gyorsan elkészül, könnyű és finom ebéd vagy vacsora lehet belőle.


A receptet beküldte: rohangya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kefires gombasaláta » Juhtúrós gombasaláta » Őszi almás-gombás rizottó » Gombás csirketekercs
» Gombás burgonya » Póréhagymás-gombás ragu » Lazac spenóttal » Rizses-gombás sült csirke
» Lazac sütőben » Gombás sertésszelet » Sonkás-gombás Tortilla » Vadlazac ragu
» Gombás alagút » Fokhagymás-fűszeres lazac » Gombás hablepény » Gombás táskák


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.