Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes pulykamell (Kata féle) recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 zacskó Gombakrémleves
1 üveg gomba
2 zacskó habtejszín
30 dkg pulykamellfilé

Elkészítés:
A húst felkockázzuk, megforgatjuk a levesporban, tepsibe tesszük, a maradék levespot rászórjuk. Gomba levét lecsöpögtetjük, rátesszük a húsra, ráöntjük a 2 zacskó tejszínt. Alufóliával lefedjük és megsütjük. HA a hús puha, fólia nélkül még egy kicsit pirítunk rajta.

Tanácsok:
Párolt rizzsel nagyon finom és laktató. Ha valaki nem szereti, gomba helyett tehet rá kukoricát is!

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes pulykamell » Tejfölös-tejszínes piskóta » Tejszínes karfiolleves » Kapros pulykamell
» Tejszínes csirke gazdagon » Tejszínes sonkatekercs » Tejszínes sárgadinnyeleves » Tejszínes csülkös csusza
» Tejszines-tökmagolajas hal » Sajtos rakott pulykamell » Tejszínes hús Kati módra » Tejszínes körteleves
» Tejszínes-túrós sütemény » Spenótos pulykamell » Sajtos-sonkás pulykamell » Tejszínes sült szabdzsi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.