Tutireceptek.hu fejléc

Vadászragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertéslapocka 50dkg
vöröshagyma egy közepes nagyságú
füstöltszalonna 20dkg
csirkemáj 30dkg
gomba 30dkg
zöldborsó 30dkg

bors
fokhagyma

Elkészítés:
a szalonnát aprócsíkra vágni,pirítani majd a finomra vágott hagymát hozzá adva tovább piritani üvegesre,majd a kockára vágott húst hozzá adva tovább pirítjuk a húst kifehéredéséig.Sózzuk borssozuk majd félfövésnél hozzá adjuk a gombát és a zöldborsót és a kockára vágott csirkemájat és ízlés szerint fűszerezzük.Körete a párolt rizs.
Jó étvágyat.

Tanácsok:
Pulykából is nagyon finom.


A receptet beküldte: lizi1313


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás-tojásos pulykatekercs » Angi-husi » Húsos rakott karfiol » Paradicsomos húsgombócom
» Narancsos csirke » Ananászos pulykamellfilé » Kelkáposztás kolbász » Csőben sült hús
» Rántott bárány » Mandulás csirke » Ananászos karajtekercs » Töltelékes hus
» Fokhagymás csülökfalatkák » Sonkával göngyölt virsli » KFC csirkeszárny » Diós hússal töltött alma


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.