Tutireceptek.hu fejléc

Zöldségekkel párolt csukafilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 csukafilé (darabja 18-20 dkg)
2 gerezd fokhagyma
1 sárgarépa
fél szár angol zeller
1-1 színes paprika

bors
fehérbor
kapor
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A csukafilét sóval, őrölt borssal, apróra vágott kaporral, petrezselyemmel és egy kevés zúzott fokhagymával fűszerezzük, fehérborral és citromlével meglocsoljuk.
A zöldségeket feldaraboljuk: a keményebbeket vékonyabbra, a könnyebben puhulókat vastagabbra vágjuk, hogy egyszerre puhuljanak készre a fóliában.
Alufóliára tesszük a zöldségeket, a hal fűszereivel ízesítjük, rátesszük a halat. Így a halról lecsurgó ízek a zöldségekre kerülnek.
A fóliát lezárjuk, majd az egészet 160 fokos sütőben készre pároljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt rák » Joghurtos párolt halfilé » Tejfölös párolt hagyma » Párolt zőldség
» Kapros párolt zöldborsó » Párolt-sült nyúl vadasan » Párolt marha sütőtökkel » Zelleres párolt pulykamell
» Párolt vegyes zöldség » Indiai párolt sertésragu » Rozspelyhes párolt paprika » Sörben párolt csirkemell
» Párolt zellerkrém » Párolt savanyúkáposzta. » Kuszkusz zöldségekkel » Borban párolt csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.