Tutireceptek.hu fejléc

Zsu levese recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
borsó,
gomba,
répa,
zöldbab,
csirkemell csont/vagy nyak,
csirkemáj és szív,
kevés liszt,
pirospaprika,
bors,
köménymag,
szerecsendió,
gyömbér,
só.

Elkészítés:
Kevés olívaolajon megpirítok egy kevés borsót, gombát, répát, zöldbabot, majd rászórok egy kis lisztet, pirospaprikát, borsot, köménymagot, szerecsendiót, gyömbért és felöntöm vízzel. Beleteszek 1-2 cseresznyepaprikát, egy kis fej hagymát, egy kis kelkáposztát, csirkemájat (személyenként 1 db a minimum), és 1-2 csirkemell csontot vagy nyakat, stb... - hogy egy kis hús is legyen benne.
Sóval ízesítem, és megfőzöm. Csipetkével tálalom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szüreti leveses káposzta » Fokhagymakrémlevesem » Póréhagyma levesem » Öreganyám levese
» Az Élet levese » Nagyibablevese » Spenótlevesem » Az én brokkoli krémlevesem
» Anna Bablevese » Tökbél levesem » Anyukám tojáslevese » Az én cukkini levesem
» Brokkolikrém levesem » Sütőtöklevesem » Öregember táltos levese » Anna Zöldség levese


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.