Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

A tökéletes piskóta hatossága recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6db tojás
6ek liszt
6ek cukor
1db sütőpor

Elkészítés:
1. Szétválasztom a tojás sárgáját és fehérjét
2. A 6ek liszthez hozzáadom a sütőport és jól összekeverem őket
3. A sárgájához hozzáadom a 6ek cukrot és összekeverem őket, majd a liszt felét
hozzáadom és jól elkeverem
4. A tojásfehérjét habossá verem
5. Ezután óvatosan hozzáadom a tojásfehérjét a sárgájához és óvatos elkezdem keverni, vigyázva, hogy ne törjön össze a massza
6. Végül hozzáadom a a liszt másik felét
7. Amikor összeállt a tészta beteszem a 200fokra előmelegített sütőbe és addig sütöm, amíg aranybarna nem lesz

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: kukla


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mascarponés piskóta » Málnás-piskótás pohárkrém » Piskótatészta/Egyszerűen » Csokoládés piskóta
» Tejszínes-csokis piskóta » Tojás nélküli piskóta » Babapiskótás szelet » Mandarinos habos piskóta
» Piskóta alaptészta » Puncsos-habos piskótatorta » Piskótás francia krémes » Meggyes rakott piskóta
» Piskóta U1 » Babapiskótás krémes szelet » Babapiskóta felturbózva » Epres piskóta szeletek


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.