Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananász vanília-kehely recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 doboz babapiskóta,
5 evőkanál pikáns lekvár,
1 csomag vaníliás pudingpor,
8 dl tej,
1 kisebb ananászkonzerv,
1 evőkanál cukor,
10 dkg tortabevonó csokoládé,
1 evőkanál kakaó,
1 dl feketekávé,
fél csomag mazsola.

Elkészítés:
A babapiskótákat félbe törjük, és egyet-egyet lekvárral összeragasztunk. Kelyhekbe lerakjuk őket egymás mellé. A vaníliapudingot elkészítjük, a tasakon található leírás szerint, 8 dl tejjel és még egy kanál cukorral. Meglocsoljuk vele a piskótát és megvárjuk míg beissza a krémet. A csokoládét egy lábosba tördeljük, hozzáadjuk a vajat, a kakaót, a cukrot és a feketekávét, majd gyenge lángon felolvasztjuk. Eközben az ananászkarikákat kockákra vágjuk, a pudingra rendezzük és megszórjuk mazsolával. Erre öntjük a csokikrémet. Kihűlt állapotban tálaljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos lilakáposzta » Ananászos rizssaláta » Ananászos gríz » Ananászos túrótorta II.
» Csirkecomb ananászraguval » Ananász krémszelet » Ananászos pulyka » Ananász sorbet
» Ananászos csirkesaláta » Ananászalagút » Hamis ananász befőtt » Ananászos rizs
» Sajtos-ananászos csirke » Ananászos-csokis muffin » Ananászos habos rizs » Ananászos csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.