Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Boszorkány máglya recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
16 db babapiskóta
3 dl tej
ízlés szerint vanília cukor és porcukor
25 dkg gesztenye massza
cukrozott tejszínhab
1 tábla étcsokoládé

Elkészítés:
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk. A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk rá. A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük!

Tanácsok:
Isteni finom! :)
Jó étvágyat hozzá


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós máglyarakás » Máglyarakás szelet » Túrós-pudingos máglyarakás » Boszorkánymáglya
» Boszorkány ujjak 2 » Máglyarakás kölesből » Mandulás máglyarakás » Boszorkánykrém
» Máglyarakás (Update 1) » Máglyarakás Anikó módra » Boszorkányháztető » Szilvás máglyarakás
» Boszorkány ujjak » Boszorkánypogácsa » Boszorkányhab » Mákos máglyarakás


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.