Tutireceptek.hu fejléc

Boszorkány máglya recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
16 db babapiskóta
3 dl tej
ízlés szerint vanília cukor és porcukor
25 dkg gesztenye massza
cukrozott tejszínhab
1 tábla étcsokoládé

Elkészítés:
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk. A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk rá. A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük!

Tanácsok:
Isteni finom! :)
Jó étvágyat hozzá


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Boszorkányflekken » Almás máglyarakás » Boszorkány ujjak 2 » Boszorkányujjak
» Túrós-pudingos máglyarakás » Boszorkány ujjak » Klasszikus máglyarakás » Boszorkánykrém
» Boszorkányhab » Mandulás máglyarakás » Gyors máglyarakás » Szilvás máglyarakás
» Boszorkánypogácsa » Máglyarakás egyszerűen » Tárkonyos boszorkánysült » Mákos máglyarakás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.