Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Citromfagylalt II. recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
0,5 l víz
20 dkg kristálycukor
1 citrom héja
2 citrom leve
2 tojásfehérje

Elkészítés:
A vizet a cukorral 10 percig forraljuk, kihűtjük.
Belekeverjük a citromlevet (át lehet szűrni) és a habbá vert tojásfehérjét.
Fagyasztóban pár óra alatt kész. Időnként (kb. óránként átkeverjük, hogy homogén legyen az állaga.


A receptet beküldte: spatifillum

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromfagylalt » Egyszerű citromfagylalt » Tejszínes citromfagylalt » Gesztenye fagyi
» Őszibarack sorbet » Tejszínes pálcikás jégkrém » Dinnyegranita » Epres parfé
» Cappuchino fagylalt » Csokifagyi házilag » Café Cuba » Csodafagyi
» Mézes mákos parfé » Sárgadinnye álom » Házi fincsi gyümölcs fagyi » Joghurtos fagyikehely


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.