Tutireceptek.hu fejléc

Citromfagylalt II. recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
0,5 l víz
20 dkg kristálycukor
1 citrom héja
2 citrom leve
2 tojásfehérje

Elkészítés:
A vizet a cukorral 10 percig forraljuk, kihűtjük.
Belekeverjük a citromlevet (át lehet szűrni) és a habbá vert tojásfehérjét.
Fagyasztóban pár óra alatt kész. Időnként (kb. óránként átkeverjük, hogy homogén legyen az állaga.


A receptet beküldte: spatifillum

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromfagylalt » Tejszínes citromfagylalt » Egyszerű citromfagylalt » Epres fagyi, diétásan
» Bohóc kehely » Cappuchino fagylalt » Jeges-citromos » Epres csokis tortafagylalt
» Tejszínes pálcikás jégkrém » Mézes mákos parfé » Rumosdiós fagyi » Gyümölcs fagylalt
» Ananász sorbet » Limonádé jégkrém » Joghurtos meggyesparfé » Citromos fagyi


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.