Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos meggyesparfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
Fél liter joghurt, 2x 2.5 dkg zselatin, 2x2o csep édesitő, 2 tasak tejszinpor, 30 dkg meggy

Elkészítés:
A zselatin egyik tasakát a leirás szerint elkészitem, a másikat nem vízet hanam az átpaszizozott meggyel kavarom simára,és ugy melegitem de nem forralom fel, mindegyikbe beleteszem az édesitőt. Mig kihül felverem a tejszint, és külön külön hozzáadom a zselatinos masszához, Folpakkal kibélelem a bordasütőt, először a meggyeset beleöntöm, mjd a fehérmasszát
ovatossan megkeverem,hogy márványos legyen és a
mélyhűtőbe teszem kb 2 órára fogyasztható


A receptet beküldte: gevi1931

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos pohárdesszert » Joghurtos körtesaláta » Joghurtos császármorzsa » Joghurtos meggyfagyi
» Joghurtos meggyes süti » Joghurtos pite » Joghurtos meggyes » Banános joghurtos muffin
» Gyümölcsös joghurtos torta » Joghurtos csemege » Joghurtos lángos » Joghurtos uborkaleves
» Joghurtos meggy fagylalt » Joghurtos málnaleves » Áfonyás-joghurtos muffin » Joghurtos Charlotte-torta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.