Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos meggyesparfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
Fél liter joghurt, 2x 2.5 dkg zselatin, 2x2o csep édesitő, 2 tasak tejszinpor, 30 dkg meggy

Elkészítés:
A zselatin egyik tasakát a leirás szerint elkészitem, a másikat nem vízet hanam az átpaszizozott meggyel kavarom simára,és ugy melegitem de nem forralom fel, mindegyikbe beleteszem az édesitőt. Mig kihül felverem a tejszint, és külön külön hozzáadom a zselatinos masszához, Folpakkal kibélelem a bordasütőt, először a meggyeset beleöntöm, mjd a fehérmasszát
ovatossan megkeverem,hogy márványos legyen és a
mélyhűtőbe teszem kb 2 órára fogyasztható


A receptet beküldte: gevi1931

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos csokiszelet » Joghurtos epertorta » Almás, joghurtos muffin » Joghurtos fánk II.
» Joghurtos csirkeszárnyak » Joghurtos süti » Epres-joghurtos torta » Joghurtos panna cotta
» Gyümölcsjoghurtos torta » Almás joghurtos palacsinta » Joghurtos meggyes pite » 10 perces- joghurtos fánk
» Joghurtos gomba » Joghurtos gyümölcspite » Áfonyás-joghurtos kocka » Joghurtos málna turmix


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.