Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cordon vert- Zöld szalag recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
: 4 szelet sertés/borjúcomb (kb. 60 dkg)
1 csokor petrezselyem
20 dkg márványsajt

a bundázáshoz: liszt
tojás
5 dkg mogyoró
1 csokor petrezselyem

Elkészítés:
A húst megmossuk, felszeleteljük majd minden szeletre éles, hegyes késsel egy mélyedést hasítunk bele zsebnek. A petrezselymet felaprítjuk, és az elmorzsolt sajttal összekeverjük, majd a zsebekbe beletöltjük. A zsebek széleit hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük, nehogy a sajt sülés közben kifolyjon. A szeleteket besózzuk, majd lisztbe, tojásba, végül a durvára tört mogyoró és a felaprított petrezselyem keverékébe bundázzuk be. A forró vajban mindkét oldalán szép aranysárgára sütjük. Minden szeletet félbevágva hogy a töltelék jól látható legyen, salátával tálalunk.


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szalagos fánk » Szalagárés krémes » Szalagos fánk Ági módra » Szalagosfánk
» "Cordon Bleu"-palacsinta » Szalagos fánk 2. » Szalagos fánk szerintem » Cordon bleu csirkemell
» Szalagos Fánk 15db » Zeller cordon bleu » Ananászalagút » Szalagos farsangi fánk
» Szalagóriás » Farsangi szalagos fánk » Cordon Blue » Töltött pulyka nyakbőr


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.