Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zeller cordon bleu recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1,5 kg zellergumó
25 dkg szeletelt sajt
25 dkg vaj
15 dkg zsemlemorzsa
10 dkg liszt
3 tojás
2 evőkanál ecet

Elkészítés:
A meghámozott zellert fél centi vastag szeletekre vágjuk. Két liter ecetes vízben 5 percig főzzük., leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük.
A sajtot akkorára vágjuk, mint a zellert, majd egy-egy szelet közé teszünk egy szelet sajtot.
Lisztbe, felvert tojásba, morzsába forgatjuk, végül olajban mindkét oldalán megsütjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majonézes zellersaláta » Burgonyaleves(zelleres) » Almasaláta zellerrel » Csicsókás zeller saláta
» Paprikás zeller » Diós zellerkrém » Tejszínes zellerkrémleves » Zellergaluska
» Mandulás Zeller » Zeller krémleves » Cordon vert- Zöld szalag » Zellerleves pikánsan
» Mandulás zellerkrém » zöldséges zellerkrém » Sonkás zellerrakottas » Zeller leves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.