Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemell eperszósszal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 nagyobb csirkemell
50 dkg eper

bors
mustár
méz
borecet ízlés szerint
Köretnek:
párolt rizs

Elkészítés:
A csirkemelleket vastagabb filékre vágjuk, majd pácba rakjuk legalább 1 órára. (Pác: mustár, méz, bors, só.) Kevés olajon (lehet olívaolaj is) a csirkemelleket mindkét oldalukon átsütjük. A húst kiszedve a visszamaradt olajba teszünk egy kevés mézet, erre tesszük a félbevágott epreket. Kb. 1-2 perc alatt átsütjük, és hogy ne legyen túl édes, egy kiskanál borecetet adunk még hozzá. A mártást a kiszedett húsra öntjük, és párolt rizssel tálaljuk.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kubai csirkemell » Fűszervajas csirkemell » Sajtos csirkemell falatok » Currys kókuszos csirkemell
» Vajas-barackos csirkemell » Csirkemell aszaltszilvával » Hagymás-túrós csirkemell » Banános csirkemell
» Szumátrai csirkemell » Szalonnás csirkemellsült » Dióval rántott csirkemell » Alufóliás csirkemell
» Sörben párolt csirkemell » Görögös csirkemell » Csirkemelltekercsek » Sajtos töltött csirkemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.