Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás-fűszeres csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemell
2 evőkanál margarin
1 fej vöröshagyma
fahéj

őrölt feketebors
őrölt zöld kardamom
édesítőszer
2 db alma

Elkészítés:
1. A csirkemellet apró kockákra vágjuk, befűszerezzük sóval, borssal, fahéjjal, kardamommal. Félretesszük.

2. Az almát meghámozzuk, pici kockákra vágjuk.

3. Egy pici fazékba rakjuk az almát, annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Fahéjat és édesítőszert adunk hozzá. Forrás után pár percig főzzük, majd leszűrjük.

4. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. Teflon serpenyőben felolvasztjuk a margarint, rárakjuk a hagymát és a csirkét, megpirítjuk (nagy lángon). Ha már kész a csirke, hozzáadjuk az almát, és ha szükséget, még édesítőszert és fahéjat. Még 1-2 percig pirítjuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás, sajtos csirkemell » Banános csirkemell » Rakott csirkemell3 » Gombás csirkemell 2 főre
» Mézes-mustáros csirkemell » Gombás- sajtos csirkemell » Csirkemell görögösen » Illatos omlós csirkemell
» Csirkemelles tészta » Hagymás-túrós csirkemell » Sajtos rakott csirkemell » Parmezános csirkemell
» Töltött csirkemell » Szecsuáni csirkemell » Csirkemell pizzasütő módra » Csirkemell salátával


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.