Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hamis vadas csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 csapott evőkanál cukor
3 evőkanál olaj, vagy 5 dkg vaj
3 nagyobb sárgarépa
1-2 babérlevél
50 dkg csirkemellfilé
1 evőkanál mustár
1 evőkanál finomliszt
2 dl tejföl

Elkészítés:
1. Cukrot olajon világosbarnára karamellizálom. A sárgarépát a reszelő durva fokán lereszelem, és hozzáadom, rádobom a babérlevelet, és lefedve párolom. Ajánlatos kis lángon, nehogy megkapja.
2. Csíkokra vágom a pulykamellet, azt is hozzáadom a répához, és megvárom míg a hús minden oldala kifehéredik. Ezután belekeverem a mustárt.
3. Felöntöm kevés vízzel. Ha megpuhult a csirkemell a tejfölt a liszttel simára keverem, és ezzel behabarom. Én úgy szeretem ha jó szaftos. Ha ezt kevésnek találod egy kis vízzel lehet még csalni.
4. Utolsó lépésként egy kis gondolatnyi sóval ízesítem, és kész.

Tanácsok:
Csigatésztát szoktam köretként főzni hozzá.
Ez egy gyors, és finom étel.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Zsandrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hamis sonkaszelet » Paplanos csirkemell » Libacomb vadasan » Epres csirkemell rolád
» Hamis ananász befőtt » Hamis gyros » Thai pulyka/csirkemell » Hawaii csirkemell szeletek
» Ropogós csirkemellcsíkok » Sajtos rakott csirkemell » Ananászos csirkemell » Rakott csirkemell3
» Juhtúrós csirkemell » Hamis, főtt majonéz » Rakott csirkemell gazdagon » Mustáros csirkemell


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.