Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csodatál recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 dl tejszín
6 dl tejföl
2 db citrom leve, reszelt héja
20-25 dkg porcukor
2 doboz babapiskóta
idénygyümölcsök (banán, eper stb.)vagy befõtt

Elkészítés:
A tejfölt a porcukorral és a citrom levével, reszelt héjával csomómentesre keverem.
A tejszínt keményre felverem, majd az ízesített tejföllel óvatosan összekeverem.
Rétegesen lerakom egy nagy jénai tálba, alulra krém, utána babapiskóta, majd megszóróm jó sûrûn darabolt gyümölccsel.
Ezt addig folytatom, amíg tart a hozzávaló.
Legfelülre krém kerüljön. Elõzõ este el kell készíteni, hogy összeérjenek a hozzávalók. Tálalás elõtt a tetejét is díszítem gyümölccsel. (Ha befõttel készítjük, akkor jól le kell csepegtetni.) Bõ félóra alatt elkészíthetõ.


A receptet beküldte: Tikky


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Palacsinta (vegan) » Részeg Izidor » Diós-lekváros puffancs » Citromos babapiskóta
» Citromos kókuszkarika » Almás keksz » Reszelt linzer gyümülcshabbal » Fehér csokis kekszes
» Almás püspökkenyér » Csokis-túrós muffin » Rumos keksz golyók » Kókuszos resztelt1
» Almás -mézes » Sárgabarackos szelet » Málnahabos csokitorta » Drezdai püspökkenyér


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.