Tutireceptek.hu fejléc

Epres-habos piskótatorta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
200g babapiskóta
1 epres főzős pudingpor
3 ek cuko1r
0,5 l tej

1 tejszínhabpótlópor (coop)
2 dl tej

1 tortazselépor (coop)
3 ek cukor
250 ml elkészített szamócaszörp (más piros is lehet)

20 dkg eper (lehetőleg friss)

Elkészítés:
Előkészítem a kapcsos tortaformát.
Megfőzöm előírás szerint a tortazselét.
Megcsinálom előírás szerint a tejszínhabot.
Elkészítem előírás szerint az eperpudingot.
Rétegezem a formába a következőképpen:
Babapiskóta, puding, babapiskóta, tejszínhab, zselé, eper.
Beteszem éjszakára a hűtőbe, másnapra szívja meg magát a piskóta. Leveszem a formát, és olyan, mint egy igazi torta.

Tanácsok:
A tetejét különbözőképpen lehet díszíteni. Más gyümölcsöt is fel lehet használni, akár a puding ízével is lehet kombinálni.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Epres piskótatorta » Mandarinos piskótatorta » Puncsos-habos piskótatorta » Piskótatorta
» Csokis-habos piskótatorta » Szilvás-mákos piskótatorta » Babapiskótatorta » Banános-habos piskótatorta
» Őszibarackos tiramisu » Csupa hab szelet » Almás trifle » Túrós fonott süti
» Gyors kinder » Sütőben sült túrófánk » Diétás csokipuding meggyel » Syl meggyes rétese


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.