Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Epres-habos piskótatorta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
200g babapiskóta
1 epres főzős pudingpor
3 ek cuko1r
0,5 l tej

1 tejszínhabpótlópor (coop)
2 dl tej

1 tortazselépor (coop)
3 ek cukor
250 ml elkészített szamócaszörp (más piros is lehet)

20 dkg eper (lehetőleg friss)

Elkészítés:
Előkészítem a kapcsos tortaformát.
Megfőzöm előírás szerint a tortazselét.
Megcsinálom előírás szerint a tejszínhabot.
Elkészítem előírás szerint az eperpudingot.
Rétegezem a formába a következőképpen:
Babapiskóta, puding, babapiskóta, tejszínhab, zselé, eper.
Beteszem éjszakára a hűtőbe, másnapra szívja meg magát a piskóta. Leveszem a formát, és olyan, mint egy igazi torta.

Tanácsok:
A tetejét különbözőképpen lehet díszíteni. Más gyümölcsöt is fel lehet használni, akár a puding ízével is lehet kombinálni.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Banános-habos piskótatorta » Csokis-habos piskótatorta » Piskótatorta » Mandarinos piskótatorta
» Epres piskótatorta » Babapiskótatorta » Szilvás-mákos piskótatorta » Puncsos-habos piskótatorta
» Mézes(pihentetés nélküli) » Banánkuglóf 2 » Mézes piskóta » Almás-diós piskóta
» Kedvenc kókuszos csiga » Citromos Varázs » Mars-csokis muffin » Reszelt túrós szelet


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.