Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Esterházy-torta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 tojásfehérje
10dkg kristálycukor
20dkg darált dió
1 csomag vaniliás cukor

krém:
fél l tej
8dkg cukor
1 csomag pudingpor
12dkg vaj
2-3 evökanál rum

Elkészítés:
A fehérjét felverjük a cukorral,hozzáadjuk a darált mandulát,vaniliás cukrot.Ezt 6 részre osztjuk.24cm átméröjü kapcsos formába 3 evökanál masszát kanalazunk.Csak a tortalap alját használjuk.A krémheza tejet,a cukrot,a pudingport felfözzük,ha kihült,hozzáadjük a vajat és pár evökanál rumot.Ezzel töltjük a lapokat.


A receptet beküldte: Bugris


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Meggyes-kakaós süti » Ági szelet(Kata-féle) » Almás lepény » Mézeskalács 100 db-os
» Tejkocsonya » Tejföles kifli » Áfonyás-joghurtos kocka » Mogyorós táska
» Keksztekercs kókuszosan » Csokis kókuszcsók » Mogyorókrémes nanaimo szelet » Mézeskalács, ami rögtön puha
» Sajtkrémes piskóta egressel » Kelt palacsinta szederkrémmel » Kagylóforma 1 » Mikulásváró menü


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.