Tutireceptek.hu fejléc

Fehérboros-narancsos puncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
Puncshoz:

750 ml fehérbor
375 ml tojáslikőr
500 ml narancslé

Habhoz:

500 ml hideg habtejszín
2 tasak Habfixáló
3 tasak Vanillincukor
Kevés őrölt fahéj

Elkészítés:
A puncshoz a hozzávalókat egy főzőedénybe öntjük, felforraljuk, majd előmelegített poharakban elosztjuk. Közben a tejszínt a habfixálóval és a vanillincukorral kemény habbá verjük. A tejszínhabot habzsákba töltjük, és a poharakban a habot egyenletesen elosztjuk, tetejét ízlés szerint fahéjjal meghintjük.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes, puncsos » Mézes narancsos puncs » Rumpuncsos madártej » Puncsos süti egyszerűen
» Narancsos teapuncs » Egzotikus puncs » Karácsonyi almapuncs » Kínai teapuncs
» Puncs » Karácsonyi csillagpuncs » Narancsos mokka puncs » Omlós puncsos
» Kókuszos-puncsos alagút » Karácsonyi puncs II. » Puncsos-habos piskótatorta » Teapuncs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.