Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás-zöldborsós spagetti recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
2-3 gerezd fokhagyma
20 dkg gomba
15 dkg füstölt nyers tarja
olívaolaj
3-4 db paradicsom (darabolva)
20 dkg zöldborsó
só, bors, pici kakukkfű
1 csomag spagetti
pici vaj
reszelt parmezán sajt

Elkészítés:
A megtisztított gombát apróra felkockázzuk.A tarját csíkokra vágjuk.A hagymát és a fokhagymát felaprózzuk.Kevés olajat felforrósítunk, megfonnyasztjuk benne a hagymát és a fokhagymát.Hozzáadjuk a tarját és a gombát, 2 percig pirítjuk, aztán hozzáadjuk a zöldborsót és paradicsomot.Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel illatosítjuk és mérsékelt tűzön, félig lefedve készre főzzük. A kifőtt, lecsöpögtetett spagettit mély tálba csúsztatjuk, meglocsoljuk olajjal és öszekeverjük. Mélytányérokra szedjük,tetejére vagy mellé szedjük a zöldborsós ragut, mindegyik adagra pici vajat tördelünk, és azonnal forrón tálaljuk.A reszelt sajtott külön tálkába kínáljuk, de rá is szórhatjuk.

Tanácsok:
Borsó helyett készíthetjük babbal vagy kukoricával is.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Kicsivuk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spagetti alla Felhő » Rakott spagetti » Mexikói spagetti » Cukkinis-spárgás spagetti
» Spenótos rakott spagetti » Olasz spagettileves » Lecsós spagetti » Spagetti füstölt tarjával
» Tejszínes-sonkás spagetti » Edami spagetti » Spagetti velővel » Bolognai spagetti Update 1
» Sült spagetti » Spagettis virslifalatok » Spagetti carbonara » Pórés spagetti


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.