Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gyros tál recept

Kategória:
 Pizzák

Hozzávalók:
Gyros-tál
Hozzávalók:

80 dkg sertéstarja

gyros fűszerpác

2 nagy fej vöröshagyma



bors

pirospaprika

olaj

Az öntethez:

2 dl tejföl

tej

fokhagymakrém



bors

A feltéthez:

apróra vágodt zöldségek (paradiscom, lilahagyma, kigyóuborka, paprika)

Köretként:

sült krumpli

Elkészítés:
Elké
szítés: A felaprított tarját összekeverjük a páccal, az apróra vágott vöröshagymával, a sóval, a borssal, a pirospaprikával, és az egészet felöntjük annyi olajjal, hogy ellepje a húst. Egy éjszakán át pihentetjük, majd sütőbe rakjuk. Először több mint 1 órát alufólia alatt pároljuk, majd fólia nélkül készre sütjük.

Míg a hús sül, megcsináljuk az öntetet: 2 dl tejfölt összekeverünk annyi tejjel, hogy krémes legyen, majd hozzáadunk 1 kiskanál fokhagymakrémet, sót, borsot.

Tálaláskor a sült krumplira rátesszük a húst, leöntjük öntettel, erre jön az apróra vágott zöldség, a tetejére megint öntet.

Megjegyzés:
Jó étvágyat hozzá, nagyon finom!


A receptet beküldte: monee1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyroszos Pizza! » Gyros otthon » Gyros-mánia » Gyros-mártás
» Gyros házilag » Pita Gyroshoz » Gyros tál (hamis) » Gyros tál arany módra
» Pangasius gyrostál » Gyros ahogy én csinálom... » Pita gyros-hoz » Gyros tál csirkemellből
» Gyros pitában » Gyros pita tk. liszből » Hamis gyros » Gyrosos saláta


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.