Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gyümölcskocka (U1) recept

Kategória:


Hozzávalók:
A tésztához:
5 tojás
2 kanál víz
2 kanál zabkorpa
4 kanál Norbi sütiliszt
4 kanál porédesítő
1/2 kávéskanál fahéj
csipet sütőpor
A krémhez:
1 dr Oetker vaníliás puding por
3 kanál porédesítő
4 dl sovány tej
8 dkg delma light margarin
A tetejére:
1 fürt megmosott, leszárított szőlő
1-2 csomag cukormentes zselatin (Én most Cooposat használtam)
2 kanál porédesítő
4-5 dl víz

Elkészítés:
A tésztához valókból a szokott módon piskótát sütünk. Amíg sül, elkészítjük a vaníliás pudingot édesítővel majd ha kihűlt, hozzákeverjük a margarint is. A tésztára kenjük, majd kirakjuk szőlőszemekkel. (Én úgy szoktam, hogy amikor szeletelem téglalapokra vágom és minden szeleten 2 szem szőlő van.) A zselatint a tasakra írt utasítás szerint készítem és amikor eléggé megdermedt, a sütire kanalazom. Teljes dermedésig még a hűtőbe teszem.


A receptet beküldte: vaczila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szedres gyümölcskocka » Gyümölcskockák » Zabpelyhes-almás muffin » Almás-túrós muffin update1
» Kókuszgolyó (update 2) » Update 1 Almás pogácsa » Update 1 Banántorta » Zabkorpás gyümi torta
» Párolt káposzta Update1 » Párolt alma (Update1) » Almás update 1 pite » Zabkoch update 1
» Fahéjas elalvás Update1 » Feketeerdő torta diétásan » Narancstorta 10 szeletes » Kekszes túrós piramis


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.