Tutireceptek.hu fejléc

Gyümölcskocka (U1) recept

Kategória:


Hozzávalók:
A tésztához:
5 tojás
2 kanál víz
2 kanál zabkorpa
4 kanál Norbi sütiliszt
4 kanál porédesítő
1/2 kávéskanál fahéj
csipet sütőpor
A krémhez:
1 dr Oetker vaníliás puding por
3 kanál porédesítő
4 dl sovány tej
8 dkg delma light margarin
A tetejére:
1 fürt megmosott, leszárított szőlő
1-2 csomag cukormentes zselatin (Én most Cooposat használtam)
2 kanál porédesítő
4-5 dl víz

Elkészítés:
A tésztához valókból a szokott módon piskótát sütünk. Amíg sül, elkészítjük a vaníliás pudingot édesítővel majd ha kihűlt, hozzákeverjük a margarint is. A tésztára kenjük, majd kirakjuk szőlőszemekkel. (Én úgy szoktam, hogy amikor szeletelem téglalapokra vágom és minden szeleten 2 szem szőlő van.) A zselatint a tasakra írt utasítás szerint készítem és amikor eléggé megdermedt, a sütire kanalazom. Teljes dermedésig még a hűtőbe teszem.


A receptet beküldte: vaczila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcskockák » Szedres gyümölcskocka » Fahéjas elalvás Update1 » Gesztenye golyócskák
» Rántott zöldségfélék » Őszibarackos joghurt » Update 1 Sajtos tekercs » Zabos palacsinta (Update1)
» Almatrutyi » Zabkása » Kefíres gyűrű » Nokedli (Update 1)
» Update 1 Kefíres süti » Citromos villámlepény » Tökfőzelék: Update2 » Túrógombóc (update1)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.