Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kakaós csiga (Update 1) recept

Kategória:


Hozzávalók:
40 dkg kevert liszt (fele MM, fele fehér),
1 mokkáskanálnyi folyékony édesítő,
1 tojás,
5 dkg élesztő 2 dl tejben, 1 csipet cukorral,
8 dkg Delma light margarin,
mokkáskanálnyi só,
víz.

A töltelékhez:
1 teáskanál kakaó,
xilit,
5 dkg puha vaj.

Elkészítés:
A tésztát összedolgozzuk annyi vízzel, amennyivel kicsit lágyabb tésztát kapunk. Kb 1 órát meleg helyen pihentetjük. Kinyújtjuk kb 0,5-1 cm vastagra, megkenjük a kakaós krémmel. A krémhez a kakaót kikeverjük annyi xilittel, amennyivel kellemesen édes lesz, majd 5 dkg olvasztott vajat keverünk hozzá). Felcsavarjuk és szeletekre vágva, sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük.

Tanácsok:
Ha nem légkeveréses a sütőnk, tegyünk az aljába egy kisebb tepsibe vizet, így nem lesz száraz a kelt tészta.


A receptet beküldte: vaczila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paleolit kakaós csiga » Kakaós kevert süti » Goffri (update 1) » Paprikás csiga
» Kakaós reszelt sütemény » Szilvás szelet (update 1) » Sajtos csiga Ági módra » Muffin (update1)
» Sajtos csiga-bigák » Kakaós-sárgabarackos süti » Kakaós-cseresznyés piskóta » Kakaós-barackhabos torta
» Update 1 Tonhalkrém » Kolbászos-sajtos csiga » Fitness keksz (update 2) » Tojáspöri (update 1)


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.