Tutireceptek.hu fejléc

Házi parizer recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
- 1/2 kiló darált csirkemell
- 2 tojásfehérje
- 200 mili liter tejszín
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 evőkanál liszt
- só, fekete bors

Elkészítés:
Jól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. Majd beletekerjük a lezárt sütőpapírt ezüstpapírba. Lezárjuk, mint a cukorkákat a két végén megtekerve. Spárgával 3 - 4 helyen átkötjük. Forrásban lévő vízben főzzük 35 - 40 percet. Kivesszük a vízből. 1 órát hűlni hagyjuk. Majd lehűtjük a hűtőszekrényben. Hűtés után jól szeletelhető.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fincsi parizer » Parizer háziasan » Karfiolkrém » Kaviáros tojás
» Piros krémsajt » Kolbászkrém uzsonnára » Tonhal salata Maris modra » Tejfölös túró
» Házi tormakrém húsvétra » Kenőmájas » Libamájhab » Padlizsános kenő
» Tojás zsemlében sütve » Zellerkrém, Sárgarépakrém » Brokkolis szendvicskrém » Töltött bundás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.