Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Parizer háziasan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg darált csirkemell
2 tojás fehérje
2 dl tejszín
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 ek. liszt,
só, fekete bors

Elkészítés:
Az alkotórészekkel jól összekevert húsmasszát sütőpapírra tesszük, kolbászformára tekerjük. A lezárt sütőpapírt alufóliába csomagoljuk, a végeit megtekerve lezárjuk, mint a cukorkákat. Spárgával 3-4 helyen átkötjük.
Forrásban lévő vízben 35-40 percig főzzük. Kivesszük a vízből, és hagyjuk kihűlni. Hűtőszekrényben tovább hűtjük.

Jól szeletelhető csemegét kapunk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Májkrém háziasan » Házi parizer » Burgonyasaláta háziasan » Bejgli háziasan
» Fincsi parizer » Bazsalikomos csirkemell » Fokhagymás csirkemáj sütve » Székely káposzta
» Athéni sertésszelet » Zöldséges sertésjava » Elzászi káposzta » Mezes-joghurtos csirke
» Sajtos nyúlcomb » Hagymás csirkecomb » Zöldséges rizses csirke » Révkalauz pecsenye


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.