Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Parizer háziasan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg darált csirkemell
2 tojás fehérje
2 dl tejszín
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 ek. liszt,
só, fekete bors

Elkészítés:
Az alkotórészekkel jól összekevert húsmasszát sütőpapírra tesszük, kolbászformára tekerjük. A lezárt sütőpapírt alufóliába csomagoljuk, a végeit megtekerve lezárjuk, mint a cukorkákat. Spárgával 3-4 helyen átkötjük.
Forrásban lévő vízben 35-40 percig főzzük. Kivesszük a vízből, és hagyjuk kihűlni. Hűtőszekrényben tovább hűtjük.

Jól szeletelhető csemegét kapunk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bejgli háziasan » Fincsi parizer » Burgonyasaláta háziasan » Házi parizer
» Májkrém háziasan » Hortobágyi töltöttpaprika » Citromos karaj szelet » Mustban párolt karaj.
» Töltött tök szalonnán » Ropogós sertésoldalas » Mustáros-Erős Pistás hús » Piemonti csirke
» Török rakott csirke » Családi töltött csirke » Bakonyi csirkemell 2. » Pasifogó tepsis hús


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.