Tutireceptek.hu fejléc

Indiai csirkés szendvics recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 szelet rozskenyér,
½ alma, kicsire felkockázva,
½ kávéskanál friss citromlé,
3 szem puha aszalt sárgabarack, apróra vágva,
10 dkg maradék sült csirke, apró cafatokra vágva,
1 evőkanál Ráma Harmónia,
2 evőkanál joghurt,
esetleg 1-2 evőkanál tej,
1 csipetnyi currypor,
4 jégsaláta-levél, megmosva és megszárítva.

Elkészítés:
A felkockázott almát megcsepegtetjük kevés citromlével, hogy ne színeződjön el.

Összekeverjük a vajat, a joghurtot, az apróra vágott aszalt barackot, a felkockázott almát és a cafatokra vágott sült csirkét. Ha kell, kevés tejjel felhígítjuk, hogy kenhető legyen az állaga, majd megfűszerezzük curryporral.

Összeállítjuk a szendvicseket. A kenyérszeletek közül kettőre ráteszünk egy-egy jégsaláta-levelet, és arányosan rákenjünk a csirkés szendvicskrémet. Ezután a szendvicsekre ráborítunk egy-egy újabb salátalevelet, és ráfektetünk egy-egy üres kenyérszeletet.

A kész szendvicseket szorosan alufóliába csomagoljuk, és betesszük másnap reggelig a hűtőbe.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkés cukkínis egytál » Rokfortos-csirkés spagetti » Mediterrán csirkesaláta » Zöldséges-csirkés spagetti
» Spárgás melegszendvics » Csirkés csupor » Csirkesaslik grillezőknek » Csirkés spagettisaláta
» Sajtkrémes-csirkés muffin » Csirkés töltött padlizsán » Csirkés rizseshús » Csirkés rizssaláta
» Kefires csirkeszárny » Csirkés penne » Karfiolos-csirkés egytál » Saját szendvicskrémem


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.