Tutireceptek.hu fejléc

Kakaós császármorzsa recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
3 dl tej
16 dkg liszt
2 tojás
2 cs vaníliás cukor
3 ek cukor
2 ek kakaópor
csipetnyi só

Elkészítés:
A tojássárgájákat csomómentesre keverjük a liszttel, a tejjel, a cukrokkal, a sóval és a kakaóporral.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük. Óvatosan az előző masszához keverjük.
A keveréket sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
Előmelegített sütőben fél óráig sütjük.
Ezután fakanállal összetörjük, és még 5-10 percre visszatesszük a sütőbe.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fahéjas császármorzsa » Kakaós, francia palacsinta » Kakaós tejbezabi » Reszelt kakaós-túrós
» Német kakaós kuglóf » Paleolit kakaós csiga » Könnyű, gyors kakaós süti » Házi kakaós-túrós pite
» Bögrés kakaós » Mennyei kakaós csiga » Kakaós túrós » Kakaós non plus ultra
» Kakaós kalácsvirág » Kakaós, lekváros sütemény » Habos kakaós szelet » Kakaós kenyér


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.