Tutireceptek.hu fejléc

Kakaós császármorzsa recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
3 dl tej
16 dkg liszt
2 tojás
2 cs vaníliás cukor
3 ek cukor
2 ek kakaópor
csipetnyi só

Elkészítés:
A tojássárgájákat csomómentesre keverjük a liszttel, a tejjel, a cukrokkal, a sóval és a kakaóporral.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük. Óvatosan az előző masszához keverjük.
A keveréket sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
Előmelegített sütőben fél óráig sütjük.
Ezután fakanállal összetörjük, és még 5-10 percre visszatesszük a sütőbe.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kakaós csiga (update 2) » Fahéjas császármorzsa » Kakaós-meggyes sütemény » Kakaós-barackhabos torta
» Meggyfelfújt kakaós habbal » Kakaós-meggyes szelet! » Kakaós csiga 3. » Kakaós-diós csiga
» Bögrés császármorzsa » Kakaós-cseresznyés piskóta » Kakaós krémes » Kakaós kevert
» Kávés-kakaós torta » Diós-kakaós süti » Kefíres-kakaós kocka* » Gyors kakaós kuglóf


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.