Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kievi-krémes recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4o dkg liszt
2o dkg porcukor
25 dkg margarin
1 db sütőpor
4 tojásásrgája
1-2 kávéskanál tejfől

Krém
4 dl tej
1 tojás pépet főzünk belőle és ha kihült össze keverjük az alábbiakkal
25 dkg porcukor
25 dkg margarin 1 vaniliás cukor habosra keverve

Elkészítés:
A tészta anyagát össze állitjuk és 3 részre osztjuk.
A lapra:: 4 tojás fehérjét 15 dkg cukorból kemény habot verünk és darabos dióval megszorjuk.
A kinyujtott lapot a tepsihátán sütjük egyszerre a habbal és a darált dióval. Mind a három lapot igy sütjük meg. HA KISÜLT EGY MÁS MELLÉ RAKJUK , MERT ÖSSZERAGAD!!!

A meg sült, kihült habos diós lapokat megkenjük a krémmal és ugy rakjuk egymásra.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kefíres meggyes piskóta » Csokiborda » Barackos tejfölös süti » Eszpresszó muffinok kalapban
» Mákos túrótorta » Klaudia csokoládés őzgerince » Újévi malacka » Joghurtos meggyes pite
» Vasutas szelet » Hunyadi torta (családi adag) » Mézes püspökkenyér 2 » Almás kalács
» Widman kuglóf » Linzeres kapros túrós » Párolt körte joghurthabbal. » Brünni torta


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.