Tutireceptek.hu fejléc

Házi négercsók recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Habja:
7 dl tej
40 dkg cukor
4 cs. zselatin
12 evőkanál víz
4 cs. tejszínhabpor

kész ostyalap

Máz:
10dkg tortabevonó csokoládé

Elkészítés:
A habhoz a tejet és a cukrot felforraljuk, majd hideg helyre tesszük hűlni. 12 kanál vízzel áztatjuk a zselatint, és a meleg tejes cukros "masszához" vegyítjük. Ha teljesen lehűlt hozzátesszük a tejszínhabport és habbá mixeljük.
Az ostyalapból karikákat vágunk ki, rárakunk egy adag habot, majd miután megszilárdult, csokival bevonjuk. Hidegben dermesztjük.


A receptet beküldte: Pné Veronika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Meggyes pite citromhéjjal » Szilvás lepény ♥ » Babapiskóta felturbózva » Baunti szelet
» Túrós süti nagyon finom » Angyalok csókja » Kétíz muffin » Gesztenye Bon-Bon
» Virágos áfonyatorta » Túrós barackos pite » Almás kosár » Csokis linzer
» Ribizlis-túró pohárkrém » Körtés-mandulás pite mézzel » Porcukros almafánk » Gyors rétes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.