Tutireceptek.hu fejléc

Lazacfilé, ahogy Mr. Manul készíti recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
két-három tenyérnyi lazacfilé
2-3 deci jó minőségű száraz fehér bor
2 csokor petrezselyem zöldje
vaj a serpenyő kikenéséhez
só,bors,fokhagyma ízlés szerint

Elkészítés:
A halat megtisztitom,nem kell megnyúzni.Befűszerezem sóval,borssal,egy kis fokhagymával ízlés szerint,én granulátumot használok de szerintem frissel is tökéletes.A serpenyőt vastagabban kivajazom,belerakom a husit bőrrel lefelé és a tetejére tépkedem a petrezselyemzöldet jó vastagon.
Ezek után meglocsolom a borral,letakarom alufóliával és hagyom állni fél órát.
Ha lejárt a fél óra beteszem a sütőbe úgy 30 percre majd ezek után leveszem a fóliát és még piritom egy pár percig,közben locsolgatom a levével.
Sültburgonyával illetve pároltzöldséggel nagyon finom!
Jó étvágyat!

Tanácsok:
Ez az étel megkívánja a jó minőségű alapanyagot,vonatkozik ez a fehér borra is,amit főzés közben nagyon ajánlok a szakács figyelmébe kóstolgatás céljából,nehogy rosszul sikerüljön a finom vacsora!


A receptet beküldte: manul


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pacal, ahogy én készítem » Tiramisu ahogy én csinálom » Pogi, ahogy én szeretem » Grillezett lazacfilé
» Martini ahogy én csinálom » Kuglóf ahogyan én szeretem » Tofu ahogy én csinálom » Gyros ahogy én csinálom...
» Flódni, ahogy mi szeretjük » Ahogy én készítem a nyulat » Sülthús ahogy mi szeretjük » Wrap, ahogy mi szeretjük
» Fenyőmagos lazacfilé » Tiramisu ahogy én készítem » Mediterán lazacfilé » Spenót - Ahogy én csinálom


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.