Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pacal, ahogy én készítem recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg előfőzött marhapacal,
1 nagy fej hagyma,
4-5 gerezd fokhagyma,
1 paradicsom,
1 zöldpaprika,
olaj,
1 ek. pirospaprika,
1 csipet őrölt kömény,
2 ek. sűrített paradicsom

Elkészítés:
Az olajat egy nagyobb lábasban felforrósítjuk, beletesszük a hagymát, kevergetve megpirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, felöntjük kb. egy dl vízzel. A felkockázott paprikát és paradicsomot, valamint a sűrített paradicsomot is beletesszük, és pár percig pároljuk, hogy egy lecsós alapot kapjunk. Hozzáadjuk a pacalt, a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel, és lassú tűzön főzzük, hogy az ízek jól összeérjenek, és a leve besűrűsödjön.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pacaltokány » Milánói pacalleves » Szarvaspacalleves » Véres pacal
» Flódni, ahogy mi készítjük » Hókifli, ahogy én csinálom » Pacal » Piemontei pacalleves
» Bakonyi pacalleves » Galyasági pacal bográcsban » Tárkonyos pacal -leves » Brassói, ahogy én készítem
» Tégy ahogy a kedved engedi » Babos pacalpörkölt » Pikáns pacalleves » Török pacalleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.