Tutireceptek.hu fejléc

Pacal, ahogy én készítem recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg előfőzött marhapacal,
1 nagy fej hagyma,
4-5 gerezd fokhagyma,
1 paradicsom,
1 zöldpaprika,
olaj,
1 ek. pirospaprika,
1 csipet őrölt kömény,
2 ek. sűrített paradicsom

Elkészítés:
Az olajat egy nagyobb lábasban felforrósítjuk, beletesszük a hagymát, kevergetve megpirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, felöntjük kb. egy dl vízzel. A felkockázott paprikát és paradicsomot, valamint a sűrített paradicsomot is beletesszük, és pár percig pároljuk, hogy egy lecsós alapot kapjunk. Hozzáadjuk a pacalt, a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel, és lassú tűzön főzzük, hogy az ízek jól összeérjenek, és a leve besűrűsödjön.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pacalpörkölt (amc recept) » Pogi, ahogy én szeretem » Pikáns pacalleves » Flódni, ahogy mi szeretjük
» Pacal gulyás » Piemontei pacalleves » Pacal brazil módra » Milánói pacalleves
» Hókifli, ahogy én tudom » Ahogy én készítem a nyulat » Tégy ahogy a kedved engedi » pacal leves
» Sváb pacal-lencse saláta » Véres pacal » Szarvaspacalleves » Tiramisu ahogy én csinálom


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.