Tutireceptek.hu fejléc

Málnaparfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
2 dl tej
2 tojás
10 dkg kristálycukor + 10 dkg porcukor
3 dl tejszín
5 dkg vaníliás cukor
málna ízlés szerint

Elkészítés:
Habustben felfozzuk a hidegen osszekevert tejet, cukrot és a tojássárgát - állandó keverés kozben, majd lehutjuk. Hozákeverjuk a habbá vert tejszínt, hozzászórjuk a vaníliás cukrot. A tojások fehérjét a porcukorral kemény habbá verjuk és óvatosan a tejszínes krémbe keverjuk majd mehet hozzá a villával szétnyomkodott málna is. 2-3 óra alatt lefagyasztjuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: cherry41


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fagyi WW » Gyümölcs fagylalt » Fagyi többféle » Túl könnyű jégkrém:)
» Grapefruitgranita » Almatorta fagylalttal » Nektarinos fagylalt » Házi fagylalt egyszerűen
» Piros gyümölcsfagyi (10 adag) » Joghurtos meggy fagylalt » Görögdinnye granita » Cappuchino fagylalt
» Mogyorós csokoládés fagyi » 4 finom jégkrém » Mézes mákos parfé » Az igazi jég kocka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.