Tutireceptek.hu fejléc

Mascarpone-s szendvicskrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
500 g mascarpone
5 szelet bármilyen párizsi
5 tojás
1-1 teáskanál majonéz, mustár
só, törött fehérbors
1 csokor snidling vagy egy fej lilahagyma

Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük.
Kikeverjük a krémet: egy tálba szedjük ki a mascarpone-t, majd vágjunk a szokásosnál kicsit vastagabb párizsi szeleteket. Kockázzuk őket apróra, és keverjük el a krémmel. Hozzáadjuk snidlinget, vagy bármely tetszőleges zöld fűszert.
A főtt tojásokat törjük apróra, és keverjük hozzá a krémhez.
Ízesítés: jó nagy csipet só, kevés bors, majd a mustár, és majonéz is belekerülhet. Érdemes folyamatosan kóstolni egészen addig, míg egy kellemesen sós krémet kapunk, amiben már nem a mascarpone ízét lehet egyedül érezni, de azért megmutatkozik benne.

Az elkészült krémet tegyük hűtőbe 20-30 percre, addig összeérnek az ízek.
Végül készítsünk jól átsült pirítós kenyeret, és kenjük rá a szendvicskrémet. Remek kombináció lesz belőle.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olajos halas szendvicskrém » Fehérbabos szendvicskrém » Köles szendvicskrém » Heni melegszendvicskréme
» Padlizsános szendvicskrém » Szárnyas szendvicskrém » Krumplipürés szendvicskrém » Mogyoróvajas szendvicskrém
» Sajtos-túrós szendvicskrém » Avokádós szendvicskrém » Répás szendvicskrém » Saját szendvicskrémem
» Melegszendvicskrém » Libamájas szendvicskrém » Szalonnás szendvicskrém » Diétás szendvicskrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.