Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mascarpone-s szendvicskrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
500 g mascarpone
5 szelet bármilyen párizsi
5 tojás
1-1 teáskanál majonéz, mustár
só, törött fehérbors
1 csokor snidling vagy egy fej lilahagyma

Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük.
Kikeverjük a krémet: egy tálba szedjük ki a mascarpone-t, majd vágjunk a szokásosnál kicsit vastagabb párizsi szeleteket. Kockázzuk őket apróra, és keverjük el a krémmel. Hozzáadjuk snidlinget, vagy bármely tetszőleges zöld fűszert.
A főtt tojásokat törjük apróra, és keverjük hozzá a krémhez.
Ízesítés: jó nagy csipet só, kevés bors, majd a mustár, és majonéz is belekerülhet. Érdemes folyamatosan kóstolni egészen addig, míg egy kellemesen sós krémet kapunk, amiben már nem a mascarpone ízét lehet egyedül érezni, de azért megmutatkozik benne.

Az elkészült krémet tegyük hűtőbe 20-30 percre, addig összeérnek az ízek.
Végül készítsünk jól átsült pirítós kenyeret, és kenjük rá a szendvicskrémet. Remek kombináció lesz belőle.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halas szendvicskrém » Libamájas szendvicskrém » Avokádós szendvicskrém » Szárnyas szendvicskrém
» Répás szendvicskrém » Sonkás szendvicskrém » Céklás szendvicskrém » Tonhalas szendvicskrém
» Sárgaborsós szendvicskrém » Pikáns melegszendvicskrém » Cukkínis szendvicskrém » Padlizsános szendvicskrém
» Heni melegszendvicskréme » Tojásos szendvicskrém » Brokkolis szendvicskrém » Fincsi szendvicskrém


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.