Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szárnyas szendvicskrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
Szárnyas hús(pulyka,csirke), hagyma, fokhagyma,olaj, pirospaprika, oregano, majoranna, bors, só, ételízesítő.

Elkészítés:
A hagymát megpirítom az olajon,hozzáadom a pirospaprikát, és öntök rá egy pici vizet. addig főzöm,amíg a hagyma szét nem málik. Ha ez megvan,hozzáadom a húst,és megfűszerezem,majd mint a pörköltet, megfőzöm.
Ha a hús már puha,és még nem csontoztuk ki,leszűrjük róla a levet, és a kicsontozott húst ledaráljuk.
A maradék levet a már ledarált masszához adjuk,de csak mindenki az ízlése szerint adagolja,attól függően mennyire szereti sűrűn a krémet!
Ehetjük frissen,és lefagyasztva is!!!

Tanácsok:
Minél több oreganot teszünk bele,annál pikánsabb lesz az íze. De vigyázzunk, mert a nagyon túlzásba vitt oreganonak kellemetlen íze lehet!


A receptet beküldte: tecka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás szárnyas » Újhagymás szendvicskrém » Egzotikus szárnyassaláta » Banános-szárnyas rizottó
» Szárnyas koktél » Diétás szendvicskrém » Tojásos szendvicskrém » Fincsi szendvicskrém
» Mascarpone-s szendvicskrém » Patiszonos szárnyasragu » Szárnyasragu leves » Saját szendvicskrémem
» Répás szendvicskrém » Libamájas szendvicskrém » Cukkínis szendvicskrém » Avokádós szendvicskrém


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.