Tutireceptek.hu fejléc

Szárnyas szendvicskrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
Szárnyas hús(pulyka,csirke), hagyma, fokhagyma,olaj, pirospaprika, oregano, majoranna, bors, só, ételízesítő.

Elkészítés:
A hagymát megpirítom az olajon,hozzáadom a pirospaprikát, és öntök rá egy pici vizet. addig főzöm,amíg a hagyma szét nem málik. Ha ez megvan,hozzáadom a húst,és megfűszerezem,majd mint a pörköltet, megfőzöm.
Ha a hús már puha,és még nem csontoztuk ki,leszűrjük róla a levet, és a kicsontozott húst ledaráljuk.
A maradék levet a már ledarált masszához adjuk,de csak mindenki az ízlése szerint adagolja,attól függően mennyire szereti sűrűn a krémet!
Ehetjük frissen,és lefagyasztva is!!!

Tanácsok:
Minél több oreganot teszünk bele,annál pikánsabb lesz az íze. De vigyázzunk, mert a nagyon túlzásba vitt oreganonak kellemetlen íze lehet!


A receptet beküldte: tecka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mascarpone-s szendvicskrém » Diós szárnyas-krémleves » Bundás szárnyasfalatka » Szárnyas raguleves
» Szárnyasgaluska leves » Szárnyaspástétom » Stroganoff szárnyas tokány » Gombás szárnyas
» Pikáns melegszendvicskrém » Krumplipürés szendvicskrém » Avokádós szendvicskrém » Sárgaborsós szendvicskrém
» Szárnyas hússaláta » Patiszonos szárnyasragu » Cukkínis szendvicskrém » Libamájas szendvicskrém


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.