Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mézes mustáros hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
fél kiló sertés comb
2 deci tejszín
4-6 evőkanál mustár
2-3 evőkenál méz
lestyán
kakukkfű

bors
olaj
kicsi liszt

Elkészítés:
A húst csíkokra vagy kockára vágjuk,de akár szeletre is mehet,és akkor kicsit meg kell kloffolni. Ki hogyan szereti. Kicsi olajon feltesszük megsütjük;sózzuk és borsozzuk. Amíg elkészül, összekeverjük a szószt.Tejszín, mustár, kakukkfű, lestyán, és a liszt sűrítéshez,hogy tényleg olyan szószos legyen.Majd amikor a hús kész ráöntjük és felforraljuk.Mikor elég meleg belemegy a méz is.Forrás után olyan 8-10 percig főzzük,hogy az ízek összeérjenek és a fűszerek íze is rendesen kifőljön.
Tálalás tésztával.(Legalábbis nálunk:))

Tanácsok:
Egyszerű.Kezdő szekácsoknak is könnyen elkészíthető.


A receptet beküldte: diagonalt


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Barna mézespite » Mézes krémes(Kata-féle) » Mustáros tepsis tarja » Mézes-mustáros csirkemell
» Édes mézes bundáskenyér » Mézes rakott » Mézes diós sültalma » Mézes-fahéjas almás süti
» Mustáros zöldbab » Mézes ágyas pálinka » Mézes-illatos dió » Mézes püspökkenyér 2
» Törökmézes » Karácsonyi mézes süti » Mézes libapecsenye » Mézes-currys csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.