Tutireceptek.hu fejléc

Panna cotta (alaprecept) recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 l tejszín,
20 dkg cukor,
3 lap zselatin,
1 ek finomliszt,
2 dl tej.

Elkészítés:
Egy lábasban felmelegítem a tejet és feloldom benne a zselatint és a lisztet. A tej ne forrjon ! Hűlni hagyom. Egy másik edényben egy pillanatra felforralom a folyékony tejszínt a cukorral és hozzáöntöm az enyhén felmelegített tejhez. Összekeverem a két folyadékot és adagokba kiöntve legalább két órára a hűtőbe teszem.


A receptet beküldte: csillibilli112

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pannacotta eperrel » Panna cotta » Panna cotta - Tejszínkrém » Brownie - Panna módra
» Spenót ricottával » Ricottával töltött cukkini » Muffin-Panna féle » Kenyér alaprecept
» Ricottás-spenótos penne » Kókuszos panna cotta » Ricottás ropi » Joghurtos panna cotta
» Szedres ricotta felfújt » Maffin alaprecept » Fasírt alaprecept » Ricottás süti


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.