Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Panna cotta (alaprecept) recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 l tejszín,
20 dkg cukor,
3 lap zselatin,
1 ek finomliszt,
2 dl tej.

Elkészítés:
Egy lábasban felmelegítem a tejet és feloldom benne a zselatint és a lisztet. A tej ne forrjon ! Hűlni hagyom. Egy másik edényben egy pillanatra felforralom a folyékony tejszínt a cukorral és hozzáöntöm az enyhén felmelegített tejhez. Összekeverem a két folyadékot és adagokba kiöntve legalább két órára a hűtőbe teszem.


A receptet beküldte: csillibilli112

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fasírt alaprecept » Kalács (alaprecept) » Panna cotta » Ricottás ropi
» Ricottás süti » Kókuszos panna cotta » Maffin alaprecept » Muffin-Panna féle
» Ricottás-gyümölcsös szelet » Piskóta (alaprecept) » Muffin (alaprecept) » Spenótos ricottás omlett
» Kenyér alaprecept » Szedres ricotta felfújt » Ricottás-mákos torta » Ricottával töltött cukkini


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.