Tutireceptek.hu fejléc

Párizsis pikánssaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 nagy tubus majonéz
25 dkg csalamádé
2 alma
30 dkg marhapárizsi
1 közepes zeller
1 db főtt burgonya
2 fej lilahagyma
1 pohár tejföl

Elkészítés:
Majonézt tejföllel elkeverjük.Az almákat kimagvazzuk és hámozatlanul vékony csíkokra vágjuk.Azonnal bele kell tenni a majonézbe.
A lilahagymát vékony karikákra vágjuk,picit sózzuk,majd állni hagyjuk kb.20percet.
A zellert lereszeljük,megsózzuk és állni hagyjuk.
A csalamádét levétől lecsurgatva összevágjuk,és az almás majonézbe tesszük.A sózott hagymát,zellert kicsavarjuk és ezt is a majonézbe tesszük,és a csíkokra vágott párizsit is.
Legvégül a főtt burgonyát tesszük bele,de ezt is csíkokra vágva.
3-4 órát állni hagyjuk,hogy az ízek összeérjenek!


A receptet beküldte: Laryan


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás párizsisaláta » Párizsis rizssaláta » Töltött párizsiszeletek » Párizsis melegszendvics
» Párizsiszószos tészta » Párizsis saláta » Majonézes párizsisaláta » Párizsis tészta
» Párizsis csiga » Zőldborsós párizsiszelet » Fügés Cézár-saláta » Savanyú káposzta almával
» Kefires csirkesaláta » Töltött zöldsaláta » Finom csalamádé » Ropogós csirkesaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.