Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párizsis pikánssaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 nagy tubus majonéz
25 dkg csalamádé
2 alma
30 dkg marhapárizsi
1 közepes zeller
1 db főtt burgonya
2 fej lilahagyma
1 pohár tejföl

Elkészítés:
Majonézt tejföllel elkeverjük.Az almákat kimagvazzuk és hámozatlanul vékony csíkokra vágjuk.Azonnal bele kell tenni a majonézbe.
A lilahagymát vékony karikákra vágjuk,picit sózzuk,majd állni hagyjuk kb.20percet.
A zellert lereszeljük,megsózzuk és állni hagyjuk.
A csalamádét levétől lecsurgatva összevágjuk,és az almás majonézbe tesszük.A sózott hagymát,zellert kicsavarjuk és ezt is a majonézbe tesszük,és a csíkokra vágott párizsit is.
Legvégül a főtt burgonyát tesszük bele,de ezt is csíkokra vágva.
3-4 órát állni hagyjuk,hogy az ízek összeérjenek!


A receptet beküldte: Laryan


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zőldborsós párizsiszelet » Párizsis rizssaláta » Párizsis tészta » Majonézes párizsisaláta
» Hagymás párizsisaláta » Töltött párizsiszeletek » Párizsis csiga » Párizsis saláta
» Párizsis melegszendvics » Párizsiszószos tészta » Juhtúrós paradicsomsaláta » Virslis kukoricasaláta.
» Juhsajtos vitaminsaláta » Hagymás tintahalsaláta » Görög parasztsaláta » Natúr gyümölcssaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.