Tutireceptek.hu fejléc

Zőldborsós párizsiszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertéskaraj,vagy pulykamell,vagy csirkemell 6szelet,tojás-liszt-víz keverék fűszerezve,olaj, a kisütéshez.Zőldborsó fél kiló,kicsi só , vegeta,bors, kicsi cukor.

Elkészítés:
A húsokat vékonyra verjük,befűszerezzük,a palacsintatésztába mártva kisütjük.Közben megfőzzük a borsót annyi vízben, amennyi épp ellepi.Kicsi cukor ,kicsi só.Ha kisült az összes hús, kiöntjük az olajat, belepakoljuk a kisütött húsokat,és a megfőtt borsót ráöntjük a levével együtt, pár percre visszarakjuk a lángra.Majd fedővel lefedve 10-15 percig állni hagyjuk.Párolt rizs, és barackbefőtt illik hozzá.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: - kcal

A receptet beküldte: kelebell

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós csirkemáj » Zöldborsós-rizses borjú » Zöldborsós tészta » Zöldborsós karajszeletek
» Zöldborsós köles » .Zöldborsós gombapörkölt » Zöldborsós apróhús » Zöldborsós camembert krém
» Zöldborsós szelet » Kukoricás-zöldborsós rizs » Zöldborsós palacsinta » Zöldborsós pulykaraguleves
» Gombás-zöldborsós spagetti » Zöldborsós szűzpecsenye » Zöldborsós gombaleves » Zöldborsós pulykamell ragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.