Tutireceptek.hu fejléc

Zőldborsós párizsiszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertéskaraj,vagy pulykamell,vagy csirkemell 6szelet,tojás-liszt-víz keverék fűszerezve,olaj, a kisütéshez.Zőldborsó fél kiló,kicsi só , vegeta,bors, kicsi cukor.

Elkészítés:
A húsokat vékonyra verjük,befűszerezzük,a palacsintatésztába mártva kisütjük.Közben megfőzzük a borsót annyi vízben, amennyi épp ellepi.Kicsi cukor ,kicsi só.Ha kisült az összes hús, kiöntjük az olajat, belepakoljuk a kisütött húsokat,és a megfőtt borsót ráöntjük a levével együtt, pár percre visszarakjuk a lángra.Majd fedővel lefedve 10-15 percig állni hagyjuk.Párolt rizs, és barackbefőtt illik hozzá.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: - kcal

A receptet beküldte: kelebell

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirke zöldborsós szószban » Zöldborsós palacsinta » Zöldborsós-sonkás muffin » Zöldborsós szelet
» Zöldborsós sertéspaprikás » Zöldborsós szűzérmék » Csirkemájas zöldborsós hús » Zöldborsós köles
» Zöldborsós pulykamell » Zöldborsós zúzapörkölt » Töltött párizsiszeletek » Zöldborsós camembert krém
» Zöldborsós csirkemell » Zöldborsós apróhús » Zöldborsós pulykatokány » Fűszeres, zöldborsós rizs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.