Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zőldborsós párizsiszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertéskaraj,vagy pulykamell,vagy csirkemell 6szelet,tojás-liszt-víz keverék fűszerezve,olaj, a kisütéshez.Zőldborsó fél kiló,kicsi só , vegeta,bors, kicsi cukor.

Elkészítés:
A húsokat vékonyra verjük,befűszerezzük,a palacsintatésztába mártva kisütjük.Közben megfőzzük a borsót annyi vízben, amennyi épp ellepi.Kicsi cukor ,kicsi só.Ha kisült az összes hús, kiöntjük az olajat, belepakoljuk a kisütött húsokat,és a megfőtt borsót ráöntjük a levével együtt, pár percre visszarakjuk a lángra.Majd fedővel lefedve 10-15 percig állni hagyjuk.Párolt rizs, és barackbefőtt illik hozzá.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: - kcal

A receptet beküldte: kelebell

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós csirkecsíkok » Zöldborsós rizses csirke » Zöldborsós gombaleves » Zöldborsós pulykaraguleves
» .Zöldborsós gombapörkölt » Zöldborsós camembert krém » Csirke zöldborsós szószban » Zöldborsós zúzapörkölt
» Zöldborsós szelet » Zöldborsós pulykamell » Zöldborsós pulykamell ragu » Zöldborsós rudak
» Zöldborsós tokány » Zöldborsós szűzpecsenye » Zöldborsós köles » Gombás-zöldborsós spagetti


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.