Tutireceptek.hu fejléc

Puding-csoda recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4 főre
1 tasak vaníliás Dr. Oetker pudingpor.
1 tasak puncs pudingpor
1 tasak étcsokis pudingpor
1 tasak karamell pudingpor
500ml tej kell egy pudingporhoz.
cukor (ízlés szerint,1-2 kanál,édesítővel is lehet)
étcsoki
málna
barack
tejkaramella
tejszínhab
pici fahéj

Elkészítés:
Elsőnek, vízzel kiöblítjük a tálkákat.
Először megfőzzük vaníliás pudingot, belekeverünk barackot, ezt vékony rétegben a tálka aljára öntjük, az egészet.
Megfőzzük a karamell pudingot, ebbe belekeverjük az étcsoki darabokat. Ez lesz a 2. réteg, szintén egyenlő arányban szétöntjük a vanília tetejére.
Megfőzzük a puncs pudingot, ebbe belekeverjük a málnát, ráöntjük egyenlő arányban (szintén) a karamellre.
Végül az étcsoki pudingot főzzük meg, és belekeverjük a tejkaramella darabokat, ezt öntjük a puding a tetejére.
Tejszínhabbot nyomunk a tetejére és megszórjuk fahéjjal.

Tanácsok:
Lehet természetesen más pudingporokkal is elkészíteni.
A fahéj elhagyható.
Még egészségesebb ha fele tej fel víz arányban csináljunk mégis nagyon finom lesz, és spórolunk is. cukor helyett mehet édesítő sőt akár méz is!
Nagyon finom ha egy kis csokiszószt is csempészünk bele ;)

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Elisaa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabpelyhes-mézes őzgerinc » Repedésmentes beigli » Csodakifli » Álom almás, Almás álom
» Inteligens krémes! » Gyümölcsös torta » Coca-cola szelet » Ánizsos kalács
» Banános -kókuszos palacsinta » Debreceni mézes » Somlói Amitól és Nonotól » Ananászos tiramisu
» Gyümölcstorta 1 » Diókrémtorta Verától » Spenótos tekercs... » Takart sárgabaracklepény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.