Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pulykahús másképpen recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
25 dkg apró hagyma,
1 gerezd fokhagyma,
4 szelet pulykamell,
4 evőkanál olaj,
kevés összetört koriander(lehet zölden is),
1 kávéskanál só,
1 kávéskanál frissen őrölt fehér bors,
50 dkg paradicsom,
1 húsleveskocka
fél csokor petrezselyem,

Elkészítés:
A pulykamellszeleteket megmossuk, felitatjuk róluk a nedvességet. Az olajat egy nagyobb serpenyőben felhevítjük, és beleszórjuk a koriandert. A sóval, borssal bedörzsölt hússzeleteket rátesszük a korianderes olajra, és erős tűzön mindkét oldalukat hirtelen megsütjük, majd kivesszük a serpenyőből.
A maradék zsiradékra rátesszük az apróra vágott hagymát, a fokhagymaprésen átnyomott fokhagymát, a meghámozott és kockákra vágott paradicsomot, a húsleveskockát, a cukrot, a borsot. A mártást folytonos keverés mellett felforraljuk, majd addig pároljuk, amíg a paradicsom szét nem fő benne.
Ha elkészült, tányérra szedjük, tetejére 1-1 szelet pulykamellfilét teszünk, és meghintjük apróra vágott petrezselyemzölddel.


A receptet beküldte: dobos


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halkrém, másképpen » Töltött karaj, másképpen » Sütőtökkenyér(másképpen) » Sült lazac másképpen
» Duna hullám másképpen » Zöldbab másképpen » Gombás csirke másképpen » Burgonykrokett - másképpen
» Fagyi szelet másképpen » Sült tészta pulykahússal » Krémes szelet másképpen » Rakott krumpli másképpen
» Cukkini-krokett másképpen » Mákos koszorú másképpen » Csiperke leves másképpen » Pulykahúsos tál


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.