Tutireceptek.hu fejléc

Gnocci másképpen recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
2csomag gnocci
2tasak sajtszósz(maggi,knorr)0.5dl tej,10dk margarin
20-30dk gomba
20dk(kb)sonka,vagy húsosszalonna
só,bors ízlés szerint
2közepes fej hagyma

Elkészítés:
A gombát felszeleteljük,a sokát(szalonnát)nagyon kevés olajon kisütjük.Ebbe a zsiradékba belerakjuk a
hagymát,enyhén megpitítjuk,majd a gombát.Így még néhány percig tovább pároljuk.Izlés szerint fűszerezzük.Megfőzzük a gnoccit,leszűrés után belekeverjük a gombás,sonkás dolgokat.Elkészítjük a sajtszószt,majd ráöntjük a gnoccira,és jól összekavarjuk.A tetejére még bónuszba reszelhetünk sajtot is!

Tanácsok:
A gnocci főzésével nagyon kell vigyázni!Nagy lábasban,sok sós vízben érdemes főzni.Ahogy jönnek fel a víz tetejére,azonnal szedegetni kell ki,különben ragacsos lesz.

Elkészítési idő: 50 perc
Kalóriatartalom: sok kcal
Szénhidráttartalom: sok gramm
Zsírtartalom: passz gramm

A receptet beküldte: nyuler@citromail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgarépakrém másképpen » Almás sütemény másképpen » Szerb gyuvecs máskeppen » Tengeri halfilé másképpen
» Cukkini-krokett másképpen » Bailles másképpen » Gulyásleves másképpen » Kókuszgolyó másképpen
» Duna hullám másképpen » Bundás kenyér másképpen » Túrós tészta másképpen » Mákos koszorú másképpen
» Káposztás lángos másképpen » Halkrém, másképpen » Juhtúrós gnocci tálka » Kakaós csiga másképpen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.